Romana English Francais

DESPRE NOI

PENSIUNEA TOPAZ ***

Situata la poalele Masivului Piatra Mare, la 10 km de centrul Brasovului in zona Dambu Morii, Pensiunea Topaz *** este destinatia ideala daca iti doresti zile de relaxare si rasfat oferite de aerul de munte.

Te bucuri de natura, indiferent daca ai ales locatia noastra pentru un eveniment de business, pentru o aniversare sau pentru un sejur romantic.

Iti punem la dispozitie 12 camere confortabile cu dotari superioare, fiecare spatiu de cazare oferind o panorama deosebita spre Masivul Piatra Mare sau Masivul Postavarul.

Restaurantul Topaz te intampina cu mult rafinament, delicatete si profesionalism in arta servirii. Elegant si primitor este locul ideal pentru a organiza dineuri, cockteil-uri, evenimente speciale ori petreceri de firma, oferindu-ti garantia reusitei prin preparatele culinare si prin serviciul impecabil.

In timpul zilei, restaurantul este vizitat de persoane care doresc clipe linistite intr-un cadru natural de o frumusete deosebita, iar seara devine un loc ideal pentru intalnirile de afaceri tarzii. Restaurantul pune la dispozitia clientilor o vinoteca diversificata, care vine in completarea preparatelor culinare desavarsite prin prezentare si savoare.

Terasa restaurantului este in armonie perfecta cu natura, aceasta fiind, ea insasi, cel mai frumos decor si cel mai surprinzator loc de recreere.

Pentru a te deconecta de stresul cotidian iti punem la dispozitie clubul Pensiunii, unde gasesti mese de biliard, poker, seturi de jocuri (remmy, sah, table), iar ca alternativa de petrecere a timpului liber, te poti destinde in foisorul construit la marginea padurii, de unde poti admira privelisti incantatoare.

Pentru cei mici am dedicat un colt special al spatiului verde generos de care dispune Pensiunea. Am pregatit pentru ei leagane, balansoare, topogane etc.

Fiind locul de cazare din mijlocul naturii, oferim servicii diversificate de cazare si masa intr-un mediu ambiant placut, satisfacand astfel toate gusturile si exigentele clientilor nostri.

Preturile includ TVA, mic dejun si parcare supravegheata. In functie de numarul de persoane, al numarului de nopti de cazare sau ocazii speciale se pot acorda discount-uri.